m.agenda pomáha už aj spoločnosti BIS audio

Novinky z 4.12.2015

Na na služby m.agendy sa spolieha aj firma BIS audio, s.r.o., ktorá je poprednou spoločnosťou v oblasti audio/video a elektroniky na Slovensku. Už od roku 1999 svojím zákazníkom poskytuje pôžitok z dokonalého zvuku a špičkového obrazu.

Prezentácia a oboznamovanie zamestnancov s funkciami m.agendy prebiehalo na najväčšej obrazovke akú sme doteraz na jej zobrazenie použili. ☺

Nám sa v Bratislavskej predajni veľmi páčilo, odporúčame aj Vám ísť sa pozrieť do jednej z ich pobočiek a "dotknúť sa zvuku".

Na adresu m.agendy sa vyjadril p. Ladislav Pavúk, CEO spoločnosti BIS audio, s.r.o.:

"V BIS audio kladieme mimoriadny dôraz na vnútrofiremnú efektivitu najmä v oblasti komunikácie a zdieľania informácií. V m.agende sme našli nástroj, ktorý postavil tímovú spoluprácu v našej spoločnosti na novú úroveň.
Zdieľanie informácií medzi našimi pobočkami a centrálou nebolo nikdy také efektívne, ako teraz. Všetky informácie máme uložené prehľadne, bezpečne, jednoducho sa v nich vyhľadáva a máme ich prístupné aj cez mobilné zariadenia. Prehľadnosť a jednoduchosť používania m.agendy prispeli k rýchlemu nabehnutiu celej firmy na nový spôsob práce."