Náhľady Excel dokumentov a ďalšie nové funkcie

Novinky z 28.11.2016

Pozrite si video novinky v skratke (1:49), alebo si prečítajte podrobnú informáciu nižšie.

S radosťou Vám prinášame funkciu, na ktorú sme sa spolu veľmi tešili: náhľady na Excel dokumenty! Odteraz už nebudete potrebovať stiahnuť si celý súbor, ale bude stačiť klik na "očko" a vidíte Vaše obľúbené tabuľky! To ale nie je všetko, m.agenda vie toho opäť viac - čítajte ďalej.

Náhľady Excel dokumentov

Ku obľúbeným náhľadom na obrázky, PDF a Word dokumenty sme do m.agendy doplnili rýchly náhľad na Excel dokumenty. Podobne ako v ostatných prípadoch sa náhľad aktivuje klikom na "očko" v zozname dokumentov alebo v detaile dokumentu.

m.agenda podporuje novší formát Excelových dokumentov (xlsx) a bežné formátovanie. Zatiaľ nezobrazujeme grafy ani vložené obrázky.

V prípade, že by sa náhľad na Váš dokument nezobrazoval správne, dajte nám vedieť.

Zjednodušené označovanie v zoznamoch

m.agenda umožňuje hromadné operácie nad viacerými položkami (oznamami, úlohami, dokumentami) naraz - toto nie je novinka, to poznáte. Zjednodušili sme však spôsob označovania jednotlivých položiek a celkovo správu hromadných operácií. Okrem iného napr. vidíte celkový počet položiek v zozname.

Vylepšený zoznam projektov

Niektorí naši zákazníci majú v m.agende viac ako sto projektov, čo nás veľmi teší. Pri takomto množstve je potrebné vhodne kategorizovať projekty, využívať značky a skupiny projektov. Tu prichádzajú na pomoc nové funkcie v zozname projektov: Zbaliť skupiny a Rozbaliť skupiny, pomocou ktorých sa jednoducho zbalia alebo rozbalia všetky projektové skupiny.

Naša najobľúbenejšia nová funkcia v zozname projektov nemá tlačidlo, ale funguje sama: m.agenda si zapamätá pozíciu na stránke zoznamu projektov a pri najbližšom zobrazní stránky zoznamu projektov Vám ju nastaví na to miesto, kde ste ju opustili, aby ste nemuseli "rolovať". Skvelé zjednodušenie práce!

Notifikácie pri vytvorení úlohy

Poznáte funkciu m.agendy, ktorá automaticky zašle emailovú notifikáciu zodpovednému pri vytvorení úlohy. Niekedy je vhodné informovať o novej úlohe nielen zodpovedného, ale aj jeho kolegov, príp. iné osoby - teraz je to už možné: rovno pri vytvorení úlohy si môžete vybrať, kto má byť notifikovaný:

Kopírovanie úlohy

Stalo sa Vám, že ste potrebovali zadať rovnakú úlohu viacerým, alebo že sa nejaká úloha opakovala? m.agenda Vám v tom odteraz pomôže: existujúcu úlohu jednoducho skopírujete!

Pred uložením môžete zmeniť čokoľvek potrebujete, dokonca môžete úlohu skopírovať aj do iného projektu.

Hromadné stiahnutie dokumentov

Dokumenty z Vášho projektu Vám m.agenda teraz umožní stiahnuť hromadne - iba jednoducho zakliknite tie, ktoré potrebujete a kliknite stiahnuť. Potrebujete všetky? Nech sa páči!

Naviac, m.agenda Vám dokumenty zabalí do jedného ZIP súboru, čo Vám nielen zjednoduší prácu, ale aj ušetrí čas, lebo Vaše dokumenty budú skomprimované a tak sa stiahnu rýchlejšie!

Ďalšie vylepšenia

Je toho ešte viac, čo sme do m.agendy zapracovali:

  • farebné odlíšenie agend vo vyhľadávaní, aby ste rýchlejšie odlíšili úlohy od dokumentov, oznamov a projektov
  • zrýchlili sme zobrazovanie náhľadov obrázkov - nemusíte sa báť mať v projekte tisíce fotiek, ich zobrazovanie bude rýchle a pohodlné
  • a rôzne ďalšie vylepšenia, zjednodušenia a zrýchlenia na viacerých miestach.

Dúfame, že Vám aj tieto nové funkcie v m.agende pomôžu zvládnuť zvýšený pracovný nápor v závere roka bez problémov a stresov.

Samozrejme sme týmto neskončili s vylepšovaním m.agendy, práve naopak, začíname práce na ďalších nových funkciách - tentokrát to bude kôš a iné novinky. Ak máte tip na niečo, čo by ste v m.agende uvítali, neváhajte a napíšte nám.

Rasťo Štric
a celý tím m.agendy