Mobilná aplikácia pre Android.

Novinky z 20.04.2016

Po dôslednom testovaní a beta-prevádzke sme zverejnili aplikáciu m.agenda pre mobilnú platformu Android. Odteraz si ju môžete stiahnuť v Google Play.

Mobilná m.agenda je rýchla, mimoriadne jednoduchá na použitie a máte ju "po ruke" kedykoľvek potrebujete. Obsahuje väčšinu funkcií, ktoré poznáte z webovej m.agendy a tiež ďalšie "špecialitky", ako napr. nahratie fotky do projektu priamo z galérie Vášho telefónu, zobrazenie aplikácie po kliku na linku v emailovom upozornení a pod.

Do mobilnej m.agendy nemusíte opakovane zadávať heslo, stačí sa raz prihlásiť a aplikácia si prihlásenie "pamätá", čo urýchľuje a zjednodušuje prácu. Bezpečnosť je pre nás kľúčová, preto sme mysleli aj na situáciu, kedy z nejakého dôvodu stratíte kontrolu nad svojím mobilným zariadením, napr. pri strate a potrebovali by ste zablokovať prístup do m.agendy z daného zariadenia. Práve na tento účel pribudla vo webovej m.agende funkcia "Odhlásiť z mobilných zariadení".

Funkcia sa zobrazí iba v prípade, že ste sa prihlásili do mobilnej m.agendy. Po stlačení tlačidla "odhlásiť" sa zruší prístup do m.agendy pod Vaším kontom z každého mobilného zariadenia, kde ste boli prihlásený. Doporučujeme použiť túto funkciu vždy po strate kontroly nad Vašim mobilným zariadením, napr. pri strate, odcudzení, predaji alebo výmene zariadenia za iné.

Veríme, že sa Vám s novou mobilnou aplikáciou bude pracovať aspoň tak dobre, ako nám a bude pre Vás znamenať ďalší posun dopredu v každodennej produktivite s m.agendou.

Stručné avízo pre priaznivcov iOS: m.agenda pre iPhone je už v beta-testovacej prevádzke, potrebujeme už len doladiť niekoľko drobností a môžete m.agendovať :) Už čoskoro!

Pripájame linku na m.agendu v Google Play a niekoľko fotiek obrazovky:

Rasťo Štric
a celý tím m.agendy